Snabbkurs i copywriting

Jag vill gå kursen

Snabbkurs i copywriting

Med Snabbkurs i copywriting får du en rivstart i konsten att skriva träffsäkra texter. Copywriterns viktigaste uppgift är att skriva texter som verkligen når fram och påverkar läsaren att göra, känna eller tänka något. Här får du inblick i hela processen – från strategi och idé till produktion och skrivhantverk. 

 

 

Om snabbkurs i copywriting

I den här kursen får du både läsa och skriva. Faktaavsnitt blandas med roliga övningar och du får med dig handfasta skrivtips och verktyg för att skriva texter som verkligen når fram. Dessutom får du med dig användbara knep för komma igång med skrivandet och tänka som en copywriter. Vi hoppas att du genom den här snabbkursen i copywriting får både självförtroende och verktyg för att skriva både snabbt och bra!

Vem passar skrivkursen för?

Skrivskolans snabbkurs i copywriting passar dig som är nyfiken på copywriting och skrivande. Den passar även dig som jobbar med kommunikation och marknadsföring och vill väcka din kreativitet och få ny inspiration. Kanske vill du få bättre koll på hur du kan anpassa innehållet och tonläget i dina texter så att det når fram till rätt person, i vald kanal.

Omfattning och upplägg på skrivkursen

Den här kursen är helt digital, du kan alltså ta den när och var du vill. Skrivskolans kurser brukar ta cirka 2-4 timmar att genomföra, beroende på hur mycket du engagerar dig i materialet och övningarna.

Från att du köpt kursen är den tillgänglig för dig i 6 månader. Glöm inte att kursen är personlig och därmed inte får delas med andra. Kursen hålls på svenska.

I kursen varvar vi teori med övningar så att du får sätta din kunskap på prov. Stanna gärna upp och reflektera efter varje kapitel, så får du större nytta av innehållet!

Kort om: Snabbkurs i copywriting

Pris: 1 960 kr + moms
Kursstart: När du vill
Omfattning: 2-4 timmar
Form: Digital kurs på distans, självstudier med övningar

Det här får du:

  • Strategin bakom skrivandet, tänka först skriva sen

  • Hantverket bakom copywriting och idéskapande

  • Tips för att komma igång med kreativt skrivande


Du anmäler dig till kursen genom att klicka på knappen nedan. Efter genomförd kursanmälan får du en faktura och tillgång till kursen inom två arbetsdagar. 

Jag vill gå kursen

Ansvarig för skrivkursen

Skrivskolans kurser skapas av olika personer med djup kunskap om kursens specifika ämne. Tack vare vårt stora nätverk av specialister inom digital marknadsföring och skrivande kan vi erbjuda kurser som ger dig den kunskap och de konkreta verktyg du behöver för att ta ditt skrivande till nästa nivå! 

Kursledare för just den här kursen i copywriting är Embla Sue Panova, erfaren copywriter och varumärkesstrateg. 

Jag vill gå kursen

Vanliga frågor

Fler frågor och svar
Kontakta oss

Fler kurser från Skrivskolan

Skrivkurs: Skriva med klarspråk

Kurs i att skriva klarspråk

Lär dig skriva texter som är tydliga och lätta att begripa! Med klartextmetoden kan du attrahera både människa och sökmotor.

Läs mer
Skrivkurs: Skriva sökmotoroptimerat

Kurs i att skriva rubriker

Gratiskurs där du har chans att testa verktyget samtidigt som du får våra bästa tips på hur du skriver klickvänliga rubriker.

Läs mer
Skrivkurs: Skriva till företagsbloggen

Att skriva med AI

Få kunskap om hur du använder dig av AI för att skriva och bearbeta text på ett effektivt sätt. Värdefulla verktyg och fiffiga metoder för alla steg i skrivprocessen.

Läs mer

Har du en fråga?

Alla frågor är bra frågor. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt som möjligt.

När du skickar in en fråga via formuläret godkänner du vår integritetspolicy.