Få personlig skrivcoachning

Vill du utveckla ditt skrivande på ett sätt som passar just dig? Med skrivcoachning lär du dig mycket på kort tid. Konkret feedback, verktyg och metoder gör att du sedan kan utvecklas vidare på egen hand!

Boka skrivcoach
Skrivcoahning: Byggt för dig

Byggt för dig

Vi sÀtter ihop ett program baserat pÄ dina kunskaper och önskemÄl. Vi vÀljer en erfaren digital copywriter, journalist eller skribent som vi tror passar just dig!

Skrivcoachning: Konkret feeeback

Konkret feedback

Du fÄr varierade skrivövningar som utmanar dig. Din coach ger konkret skriftlig feedback pÄ texterna och vÀrdefulla rÄd om hur du kan fortsÀtta utvecklas. 

Skrivcoachning: 100% digitalt

100% digitalt

All kontakt med din skrivcoach sker digitalt. Du fÄr skriftlig feedback pÄ dina utförda skrivövningar och kontinuerligt övergripande rÄd och tips.

"Jag lärde mig saker som jag har nytta av varje dag. Det var så bra att jobba med den typ av texter som jag brottas med på jobbet."

Utvalda Àmnen för personlig utveckling

Med personlig skrivcoachning fÄ du möjlighet att utvecklas inom de omrÄden som passar dig bÀst och finslipa ditt sÀtt att skriva. Passar bra bÄde individuellt och för kommunikatörer, copywriters och skribenter som jobbar i team. VÀlj att coachas pÄ svenska eller engelska. HÀr Àr nÄgra Àmnen att vÀlja mellan:

Pressmeddelande

Storytelling

SEO-text

BlogginlÀgg

Klartext

Sociala medier

E-bok/guide

Artikel

Kundcase

Stor utveckling pÄ kort tid

Ta chansen att utveckla ditt skrivande tillsammans med erfaren skrivcoach som passar just dig!

Boka skrivcoach