Få personlig skrivcoachning

Vill du utveckla ditt skrivande på ett sätt som passar just dig? Med skrivcoachning lär du dig mycket på kort tid. Konkret feedback, verktyg och metoder gör att du sedan kan utvecklas vidare på egen hand!

Boka skrivcoach
Skrivcoahning: Byggt för dig

Byggt för dig

Vi sätter ihop ett program baserat på dina kunskaper och önskemål. Vi väljer en erfaren digital copywriter, journalist eller skribent som vi tror passar just dig!

Skrivcoachning: Konkret feeeback

Konkret feedback

Du får varierade skrivövningar som utmanar dig. Din coach ger konkret skriftlig feedback på texterna och värdefulla råd om hur du kan fortsätta utvecklas. 

Skrivcoachning: 100% digitalt

100% digitalt

All kontakt med din skrivcoach sker digitalt. Du får skriftlig feedback på dina utförda skrivövningar och kontinuerligt övergripande råd och tips.

"Jag lärde mig saker som jag har nytta av varje dag. Det var så bra att jobba med den typ av texter som jag brottas med på jobbet."

Utvalda ämnen för personlig utveckling

Med personlig skrivcoachning få du möjlighet att utvecklas inom de områden som passar dig bäst och finslipa ditt sätt att skriva. Passar bra både individuellt och för kommunikatörer, copywriters och skribenter som jobbar i team. Välj att coachas på svenska eller engelska. Här är några ämnen att välja mellan:

Pressmeddelande

Storytelling

SEO-text

Blogginlägg

Klartext

Sociala medier

E-bok/guide

Artikel

Kundcase

Stor utveckling på kort tid

Ta chansen att utveckla ditt skrivande tillsammans med erfaren skrivcoach som passar just dig!

Boka skrivcoach