Att skriva med AI

Jag vill gå kursen

Att skriva med AI

Artificiell intelligens revolutionerar många delar av våra liv, inklusive hur vi skapar och bearbetar text. Det finns ett växande behov av människor som har kunskap om och intresse för att integrera AI i textproduktionen. Vår kurs "Att skriva med AI" ger dig de verktyg och den förståelse du behöver för att navigera framgångsrikt i AI-djungeln.

Välkommen att anmäla dig till kursen i att skriva med AI och ta ditt skrivande till nästa nivå!

 

Om att skriva med AI

I den här kursen blandas lärorik läsning med roliga övningar. Du får en grundläggande förståelse för hur du bäst kan använda AI för att ta fram och bearbeta text. Från idégenerering till strukturering, skapande och korrekturläsning av texter, kommer du att lära dig att integrera AI-verktyg på ett effektivt sätt i hela skrivprocessen.

Vem passar skrivkursen för?

Skrivskolans kurs i att skriva med AI passar dig som är intresserad av hur AI kan förbättra och effektivisera din textproduktion. Oavsett om du är marknadsförare, copywriter, journalist, akademisk författare eller bara någon som älskar att skriva, hoppas vi att du kan dra nytta av de tekniker och verktyg som vi kommer att presentera.

Omfattning och upplägg på skrivkursen

Den här kursen är helt digital, du kan alltså ta den när och var du vill. Skrivskolans kurser brukar ta cirka 2-4 timmar att genomföra, beroende på hur mycket du engagerar dig i materialet och övningarna.

Från att du köpt kursen är den tillgänglig för dig i 6 månader. Glöm inte att kursen är personlig och därmed inte får delas med andra. Kursen hålls på svenska.

I kursen varvar vi teori med övningar så att du får sätta din kunskap på prov. Stanna gärna upp och reflektera efter varje kapitel, så får du större nytta av innehållet!

Kort om: Att skriva med AI

Pris: 1 960 kr + moms
Kursstart: När du vill
Omfattning: 2-4 timmar
Form: Digital kurs på distans, självstudier med övningar

Det här får du:

  • Grundläggande förståelse för AI-verktyg, deras användningsområden och kvalitetssäkring av AI-genererade texter

  • Tekniker för att skriva effektiva prompts och tips på hur man bäst kommunicerar med AI för att skapa bra innehåll

  • Introduktion till olika verktyg och appar för textgenerering och bearbetning

 
Du anmäler dig till kursen genom att klicka på knappen nedan. Efter genomförd kursanmälan får du en faktura och tillgång till kursen inom två arbetsdagar. 

Jag vill gå kursen

Ansvarig för skrivkursen

Skrivskolans kurser skapas av olika personer med djup kunskap om kursens specifika ämne. Tack vare vårt stora nätverk av specialister inom digital marknadsföring och skrivande kan vi erbjuda kurser som ger dig den kunskap och de konkreta verktyg du behöver för att ta ditt skrivande till nästa nivå! 

Jag vill gå kursen

Vanliga frågor

Fler frågor och svar
Kontakta oss

Fler kurser från Skrivskolan

Skrivkurs: Skriva med klarspråk

Kurs i att skriva klarspråk

Lär dig skriva texter som är tydliga och lätta att begripa! Med klartextmetoden kan du attrahera både människa och sökmotor.

Läs mer
Skrivkurs: Skriva sökmotoroptimerat

Snabbkurs i copywriting

Vässa dina kunskaper i skrivande och lär dig producera texter som följer ton, budskap och riktar sig till rätt målgrupp.

Läs mer
Skrivkurs: Skriva till företagsbloggen

Kurs i att skriva rubriker

Gratiskurs där du har chans att testa verktyget samtidigt som du får våra bästa tips på hur du skriver klickvänliga rubriker.

Läs mer

Har du en fråga?

Alla frågor är bra frågor. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt som möjligt.

När du skickar in en fråga via formuläret godkänner du vår integritetspolicy.